Я отправил заказным письмом запрос о состоянии моего дела и якобы отправлять все на другой адрес. Такая формулировка им подойдет или нужно, что то более конкретно было описывать?
Eu, …… …….., data nașterii 00.00.0000, locul nașterii Ținutul Stavropol, Federația Rusă, pașaport civil pentru călătorii în străinătate nr. 000000000, la data de șapte aprilie 0000 am depus cerere pentru redobândirea cetățeniei române, conform art. 11 din Legea cetățeniei române, la biroul Autorității Naționale pentru Cetățenie din or. Iași, fiindu-i atribuit numărul 00000/RD/2016. Rog a mi se comunica stadiul soluționării dosarului meu pentru redobândirea cetățeniei române prin intermediul scrisorii, pe care rog să o expediați pe adresa: Rusia, 143007, regiunea Moscova, raionul ...., or. ...., șosea ......., nr. 0, bloc 0, apartament 0, sau prin e-mail, la adresa
00000000@gmail.comDe asemenea, toată corespondența și, în caz de aprobare a cererii de redobândire a cetățeniei române, notificarea și invitația pentru depunerea jurământului de credință față de România rog să-mi fie expediate la adresa de ședere efectiva: Rusia, 143007, regiunea Moscova, raionul ...., or. ...., șosea ......., nr. 0, bloc 0, apartament
Anexez la prezenta cerere:
- copia certificatului de naștere,
- copia pașaportului civil pentru călătorii în străinătate al cetățeanului FR,
- copia confirmării de înregistrare a dosarului, care mi-a fost eliberată la biroul Autorității Naționale pentru Cetățenie din or. Iași.