Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
Развернуто писал(а) 05 мар 2013, 09:06:PLEASE BE ADVICED THAT RIGHT NOW, FREEDOM AIR IS CURRENTLY USING A 5-SEATER AIRCRAFT (AZTEC) DUE TO OUR 30-SEATER STILL UNDER MAINTENANCE. DUE TO THE FACT THAT ITS ONLY A SMALLER AIRCRAFT, OUR SCHEDULES HAVE CHANGED AND THE ALLOWABLE BAGGAGE LIMIT ON THIS AIRCRAFT IS ONLY 25LBS @ 1PC PER PASSENGER. WE APOLOGIZE FOR THE IN CONVENIENCE AND HOPE THAT YOU UNDERSTAND OUR PREDICAMENT. THE SCHEDULE WE HAVE RIGHT NOW IS AS FOLLOWS:
FLIGHT DAYS - TUESDAY, THURSDAY, & SUNDAY – ONLY IN THE MORNING
GUM/ROP - DEPARTURE @ 8AM CHK-IN TIME @ 6AM TO 7AM
ROP/SPN – DEPARTURE @ 9AM CHK-IN TIME @ 7AM TO 8AM
SPN /ROP – DEPARTURE @ 10AM CHK-IN TIME @ 8AM TO 9AM
ROP/GUM – DEPARTURE @ 11AM CHK-IN TIME 9AM TO 10AM
GUM/ROP ROUNDTRIP IS $219.00 & ONEWAY IS $109.50. RIGHT NOW, OUR WEBSITE IS UNAVAILABLE DUE TO ONLY 5-SEATER AIRCRAFT.
Mestny писал(а) 25 мар 2013, 09:07:На них мы летели по маршруту Гуам - Рота. ...
По отелям ничего подсказать не могу, мы не бронировали отель...
Novice314 писал(а) 25 мар 2013, 09:19:Mestny писал(а) 25 мар 2013, 09:07:На них мы летели по маршруту Гуам - Рота. ...
По отелям ничего подсказать не могу, мы не бронировали отель...
А с Роты Юнайтедом улетали?
А где жили если не секрет?
Chikungunya писал(а) 25 мар 2013, 22:18:Mestny, с возвращением! Сваяете хоть какой-нибудь отчетец (а лучше большой подробный )? Очень интересно, какие вы вывезли впечатления оттуда. Ну и фотографии. Давно я не видела Тиниана [/size]
Список форумов ‹ АВСТРАЛИЯ и ОКЕАНИЯ форум ‹ Острова Тихого океана и Папуа Новая Гвинея ‹ Маршруты по островам Тихого океана, какой остров выбрать